< img src="https://top-fwz1.mail.ru/counter?id=3487452;js=na" style="position:absolute;left:-9999px;"alt="Top.Mail.Ru" />
Novinky – Ako rozlíšiť kvalitu autosedačiek?
Mikufoam is a manufacturer specializing in the production of various foam products

Ako rozlíšiť kvalitu autosedačiek?

1. Poďme najprv pochopiť montáž komponentov autosedačky.Existuje mnoho druhov horných častí autosedačiek: opierky hlavy, lakťové opierky a operadlá a mnoho druhov spodných častí.Vo všeobecnosti existujú: vankúše, posuvné koľajnice a spodné podpery a tie lepšie sú brzdy nôh, tlmenie nárazov, rotácia a niektoré elektrické autosedačky.
2. Skontrolujte pohodlie sedadla.Dobré sedadlo je pohodlné na sedenie.Ak je to nepríjemné, skontrolujte kvalitu sedadla.
3. Skontrolujte, či sa sedadlo netrasie.Ak áno, prvá vec, ktorú treba skontrolovať, je, či nejde o problém so železnicou.Vo všeobecnosti je kývanie sedadla spôsobené tým, že držiak koľajnice nie je zaseknutý.Musíte pokojne sedieť a potriasť ním tam a späť, aby ste zistili, či nie je problém s koľajnicami.Ak nie, je problém s koľajnicami.Pre spracovanie je potrebné kontaktovať výrobcu.
4. Skontrolujte tkaninu sedadla.Existujú tri druhy sedacích látok.Polyuretánové látky na sedadlá, menovite látky z umelej kože, látky z kožených sedadiel a pletené látky.Musíme vidieť hustotu šitia látky sedadla.Ak je hustota šitia rovnomerná, autosedačka vyzerá pohodlne a neotvorí sa desať rokov.Ak je linka otvorená, je potrebné ju ihneď vymeniť, pretože rýchlosť otvárania linky nebude na začiatku príliš rýchla, ale rýchlosť otvárania linky bude veľmi rýchla.

autosedačka 9 autosedačka 13 autosedačka 16 autosedačka 18 autosedačka 19 autosedačka 20


Čas odoslania: september 06-2022